Diamond Dogs har synts på Allsång på Skansen (SVT), Sommarkrysset (TV4) och otaliga andra tv-program och har uppträtt inför kunglig publik på både Hamburger Börs och Rival, men nu är det dags att ta farväl.

2002-2017 har varit fantastiska år och jubileumsåret kommer att bli det roligaste och bästa året hittills i Peter Englunds och dragshowgruppen Diamond Dogs historia! Ingen lokal, oavsett storlek och sammanhang är omöjlig att showa i bara publiken dansar och sjunger med och det har Diamond Dogs visat sedan starten efter att ha gjort storslagna shower med både små och stora möjligheter!

AKTUELLT 2017
Efter att ha besökt i stort sett hela Sverige med sina kärleksfulla parodier på älskade artister under 15 år så planerar Diamond Dogs en sista turné runt landet innan det är dags att ta farväl av den trogna publiken. Peter Englund och kollegorna tar med sig gamla favoriter och även nya shownummer med parodier på aktuella artister från de svenska och utländska topplistorna ut på vägarna.
 

AVSKEDSTURNÉ
Dragshow har av tradition sett likadan ut i Sverige de senaste 40 åren, men Diamond Dogs fortsätter under jubileumsåret att leverera en nytänkande, fräsch och välkoreograferad show som passar perfekt i ALLA sammanhang oavsett storlek.

"Inget är omöjligt i Diamond Dogs universum" säger frontfiguren Peter Englund.


MÅNGA ARTISTSAMARBETEN
Sanna Nielsen, Shirley Clamp, Nanne Grönvall, Maria Montazami, Alcazar, Lili & Susie, Anne-Lie Rydé, Malena Ernman, Sarah Dawn Finer, Suzanne Reuter, Sissela Kyle, Arja Saijonmaa, ja, listan kan göras lång på de som har bidragit till att höja och behålla kvaliteten på Diamond Dogs produktioner.
De underfundiga och fräcka parodierna är ett av Diamond Dogs specialområden och mest kända är kanske gruppen för att de får svenska artister att parodierna sig själva genom att sjunga in sina hits på nytt med Peter Englunds nya och pricksäkra texter.