Med 15-årsjubileumsshowen "Doggystyle - A Farewell to Diamond Dogs" och ett ständigt kuskande runt hela Sverige i bagaget sätter dragshowgruppen Diamond Dogs ihop en exklusiv greatest hits-kavalkad med det bästa materialet från 2002 till 2017 och gör en avskedsturné!

Diamond Dogs har sedan starten 2002 haft otaliga engagemang på scener runt landet och på tv och Peter Englund med kollegor har alltid varit extra stolta över att betraktas som fanbärare för glitter, glamour och glädje.


AVSKEDSTURNÉ
2002 till 2017 har varit fantastiska år för Diamond Dogs och avskedsshowen ”Doggystyle – A Farewell to Diamond Dogs” kommer att bli en fartfylld och nostalgisk final i glamourens tecken med glädjetårar och framför allt igenkännande gapskratt för den showälskande publiken runt Sverige.
”Det sägs ju att man ska sluta med flaggan i topp, fortsätter Peter Englund, och därför har
jag tagit det inte helt enkla beslutet att Diamond Dogs en sista gång ska greppa showfanan och med
stolthet avsluta en 15-årig underbar karriär med fantastisk publik på både scen, tv och i alla fantastiska sammanhang där vi även har haft äran att vara representanter för mångfalden”


MÅNGA ARTISTSAMARBETEN
I showen kommer så klart alla gamla glittriga favoritparodier att finnas, men även nya i samma kaliber med parodiska texter av Peter Englund.
”Många av artisterna har traditionsenligt själva sjungit in paroditexterna, avslutar Peter Englund,
och förutom mina kollegor, alla underbara arrangörer och framför allt publiken
är det dom samarbetena jag kommer att sakna mest när Diamond Dogs inte finns längre".